donderdag 13 september 2012

Basichus


Het wordt steeds meer een ding.... mijn liefde voor houten huisjes. Ik hou van de vorm en het materiaal. Ik ga niet voor ieder huisje overstag, het moet wel gemaakt zijn van oud hout en het liefst een verhaal. 
De houten huisjes van Basic Label Sweden stonden lang op mijn wensenlijstje. Zij zijn precies wat ik zocht, huisjes met de hand gemaakt, van gevonden/aangespoeld hout in Zweden. Prachtige verweerde kleuren, grijs, bruin en wittinten en ieder huisje is anders. Deze huisjes staan nu in mijn vensterbank, in gezelschap van hortensia Annabelle en een ochtendzonnetje. Straks in de winter worden zij verlicht door mijn mooie windlichten. Je eigen Basichus aanschaffen? Wacht niet te lang want de voorraad is beperkt, verkrijgbaar bij Accessorize your home.2 opmerkingen:

  1. Erg leuk! Ik had ze ook al gezien. Staan mooi, met het "oerwoud" erachter. De mooie Annabelle. Tip: Hortensia Limelight. Is wat steviger en ook erg mooi. Heeft bijna dezelfde kleur, bollen iets kleiner en meer in puntvorm.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, prachtig met dat mooie zonlicht: Dank je wel voor je lieve woorden: http://basiclabelsweden.blogspot.se/2012/09/stoer-in-style.html

    Kram/Marion

    BeantwoordenVerwijderen