dinsdag 6 augustus 2013

Urban Mom's Unite!


Stoer in Style houdt van een eigen style, tikje stoer, stads en urban! Via de webwinkel en Twitter kwam ik in contact met Esther Buitendijk en wat een leuke klik was dat! Zij is blogger en een stadse (Rotterdam! Yes!) mama. 

Esther Buitendijk lanceert op maandag 
12 augustus 2013 haar eigen kids fashion & lifestyle blog 
UrbanMoms.nl. Op haar blog vind je alles voor de hippe mama in 
de stad: ‘feel good’ kids fashion, musthaves, hotspots en uitjes
met een stads randje.

Na een periode voor een andere blog te hebben geschreven, was het voor Esther tijd om haar eigen weg te gaan. Als down-to-earth mama uit de stad wilde ze meer dan alleen schrijven over kindermode. Door te kiezen voor een eigen blog kan ze anderen inspireren met kids fashion, gadgets, accessoires en leuke dingen om te doen met kids in de stad.
Merken als Mini Rodini en Mini & Maximus zijn haar inspiratie. Maar ook concept stores als Bonbon on the Block uit Rotterdam, online boutiquesals Orange Mayonnaise en musthaves zoals TimeCapsules en Milestonecards krijgen een plek op UrbanMoms.nl. 
Sharing is caring

UrbanMoms.nl richt zich vooral op de werkende moeders (en vaders) tussen de 25 en 40 jaar. En om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken, zal Esther zowel in het Nederlands als in het Engels bloggen.Het belangrijkste voor haar is het delen van inspiratie en het liefst met zoveel mogelijk mensen. “Ik miste zelf de combinatie aan thema’s als kids fashion, lifestyle, toffe gadgets en leuke uitjes met kids in de stad en dat wil ik graag delen met de urban ouders van nu.”
Samenwerken is daarin ook een belangrijk sleutelwoord. Of dat nu met andere bloggers, (web)shops of merken is; "sharing is caring" aldus Esther.
Maandag 12 augustus 2013 gaat UrbanMoms.nl LIVE! Volg Urban Moms op Twitter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten